Bezorging & retourneren

🇳🇱 NL
Tot €100: € 4,-
Vanaf €100: Gratis verzending

🇧🇪 BE
Tot €100: € 4,-
Vanaf €100: Gratis verzending

🇫🇷 FR
Tot €100: € 6,-
Vanaf €100: Gratis verzending

🇩🇪 DE
Tot €100: € 6,-
Vanaf €100: Gratis verzending

🇪🇺 EU
Tot €100: € 15
Vanaf €100: Gratis verzending

🌎 Internationaal
Tot €200: € 20
Vanaf €200: Gratis verzending

Bij Hi Smiley streven we ernaar om ervoor te zorgen dat je bestelling in perfecte staat bij je aankomt. We besteden de grootst mogelijke zorg aan het verpakken en verzenden van je producten. Alle zendingen worden standaard verzonden met PostNL track & trace, omdat jouw tevredenheid onze hoogste prioriteit heeft.

Wat als er iets misgaat?
We begrijpen dat spiegels kwetsbare items zijn, en hoewel we ons best doen om ze veilig te verzenden, kan het helaas voorkomen dat er onderweg iets breekt. Geen zorgen! Als er onverhoopt schade optreedt tijdens de verzending, nemen wij de volledige verantwoordelijkheid.

Neem eenvoudigweg binnen 1 werkdag na ontvangst contact met ons op als je spiegel beschadigd aankomt. Wij zullen direct actie ondernemen en zonder extra kosten een nieuwe spiegel naar je opsturen. Jouw tevredenheid staat voorop, en wij zorgen ervoor dat je snel weer kunt genieten van je Hi Smiley-spiegel!

Levertijd
Omdat alle producten maatwerk betreft, streven wij ernaar om al je bestellingen binnen 1-5 werkdagen te verzenden, zodat je snel van je aankopen kunt genieten.

Let op: er zullen soms producten zijn die op pre-order besteld kunnen worden. In dat geval betekent dat je het kunt bestellen en als een van de eersten kunt genieten zodra het beschikbaar is. De verwachte bezorgdatum staat vermeld bij het product, waardoor je precies weet wanneer je jouw langverwachte item kunt ontvangen.

Als je een specifieke leverdatum nodig hebt, laat het ons dan weten via contact@hi-smiley.com.

Retourneren
- Ben je niet tevreden of is er een andere reden waarom je het product wilt retourneren? De artikelen dienen binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retour gestuurd te worden en te zijn ontvangen. Buiten dit gestelde termijn wordt het retour gestuurde artikel niet geaccepteerd.
- De artikelen die retour komen mogen niet beschadigd, gebruikt of gewassen zijn.
- Meld ons via contact@hi-smiley.com je retour. In de mail die je daarna ontvangt staat het adres voor de terugzending. Retourneren is voor eigen rekening.
- Als wij je retour hebben ontvangen zullen we je dit bevestigen per e-mail. Binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde artikel betalen we terug op het rekeningnummer waarop de betaling door jou gedaan is. Houd er rekening mee dat de verzendkosten voor eigen rekening zijn.