Het vrolijkste eindejaarsgeschenk van 2023!

Of je nu op zoek bent naar het perfecte cadeau voor zakelijke partners, klanten of collega's, onze handgemaakte Smiley-spiegels bieden een blijvende herinnering aan de positieve connecties.

 • The Big Pink Smile - Hi Smiley

  Een glimlach voor elke stijl

  Onze selectie Smiley-spiegels in twee formaten en een overvloed aan kleuren, bieden eindeloze mogelijkheden voor het perfecte eindejaarsgeschenk. Ontdek het grootste aanbod smiley spiegels.

 • De kracht van positiviteit

  Geef méér dan alleen een geschenk. Geef een glimlach, geef vreugde, geef positiviteit. De Smiley-spiegels zijn niet zomaar geschenken; ze zijn een symbool van waardering.

 • Gratis verzending naar Nederland en België

  Je bestelling zal gratis bezorgd worden door PostNL naar je adres in Nederland of België. En mocht er wat mis gaan tijdens het verzenden, zullen we altijd gratis een nieuwe spiegel opsturen!

 • Speciale stapelkorting

  Hoe meer Smiley-spiegels je bestelt, hoe meer er mogelijk wordt voor een speciale prijs!

  Neem contact met ons op als je grotere aantallen wilt afnemen! 🚀

 • Vrolijke waardering

  Laat je relaties weten dat je om hen geeft en waardeer hun betrokkenheid met een geschenk dat dagelijks een glimlach zal toveren op hun gezichten.

 • Neerzetten of ophangen? Geen probleem!

  Met de meegeleverde ophangstrips is het ophangen van je Smiley-spiegel een fluitje van een cent. Genieten van de magie van een glimlach aan je muur!

Een kijkje in de feestvreugde

Ontdek onze spiegels of vraag een offerte aan!

Bekijk hieronder onze grote verscheidenheid aan 'Bigs' en 'Smalls' Smiley-spiegels in verschillende kleuren en formaten, kies het perfecte eindejaarsgeschenk en bestel met onze exclusieve eindejaarskortingen.

Liever een offerte ontvangen? Dat kan uiteraard ook!

The Bigs

Verras je relaties en werknemers deze feestdagen met onze 'Bigs'! Met een grootte van 38cm voegen ze een sprankelende dosis vreugde toe aan elk relatiegeschenk.

The Smalls

Voor subtiele maar betekenisvolle geschenken zijn onze 'Smalls' de ideale keuze. Met een handzaam formaat van 20cm brengen ze een glimlach in elke relatiegeschenkdoos.