Business 2 business

Breng blijdschap bij je klanten!

Onze Smiley-spiegels zijn meer dan alleen decoratieve stukken; ze zijn een bron van vreugde en positiviteit voor klanten.

 • Hoge tevredenheid onder je klanten

  Onze handgemaakte Smiley-spiegels hebben de kracht om een glimlach op het gezicht van je klanten te toveren. Ze voegen direct een positieve sfeer toe aan elke kamer en zijn geweldige cadeaus voor alle leeftijden.

 • The Big Pink Smile - Hi Smiley

  Aantrekkelijke marges

  We begrijpen dat marge essentieel is voor jouw bedrijf. Daarom bieden we concurrerende inkoopprijzen en aantrekkelijke bulkprijzen voor onze partners, zodat je ruimte hebt voor winstgroei.

 • Variatie en stijl

  Onze Smiley-spiegels zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, zodat je klanten keuzemogelijkheden hebben om bij hun stijl en interieur te passen.

 • Klantentrekker

  De spiegels kunnen een blikvanger zijn voor je webshop/winkel, waardoor je je onderscheidt van de concurrentie en meer bezoekers aantrekt.

 • De kracht van positiviteit

  Een glimlach voor elke stijl. Onze smiley spiegels in twee formaten en een overvloed aan kleuren, bieden eindeloze mogelijkheden. Ontdek het grootste aanbod smiley spiegels.

 • Cadeauhit van het jaar!

  Het leukste cadeau van 2023! Onze smiley spiegels zijn een feest van vreugde en blijdschap. Het perfecte geschenk om het jaar op te vrolijken.

Benieuwd naar onze B2B mogelijkheden? Vul het formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen!